.
Blog ini mengajak anda menjengah seketika mengimbau kenangan pahit dan manis antara kita di masa lalu. Layarilah blog ini ketikamana anda teringat - ingat akan zaman persekolah dan zaman remaja ...semoga anda dapat mengimbau kembali zaman indah ...dan mengasyikkan..

alahai kedah

minggu ni dah masuk 4 kali team kedah lawan dalam liga M
tapi kenapa kedah masih tak menang lagi ekk?
fikiran aku dah mula bercelaru memikirkan team kedah ni.
aahhh.... boringnya aku.asyik kalah saja team kedah ni.
peminatpun dah naik meluat nak tengok bola kat stadium.
oleh itu kita ikuti apa kata mereka?

From http://picasaweb.google.com/limpong85/WwwKampungkuCom?authkey=R5F2ylE_huY&feat=embedwebsite


bola ka...ahhh wa tatau itu bola ....wa tatak minat lo.
cuma satu saja wa minat ...itu magnum saja wa manyak minat ooo.
alloo.kawan besok apa nombor mau naik aaa? chong kok lum )

From http://picasaweb.google.com/limpong85/WwwKampungkuCom?authkey=R5F2ylE_huY&feat=embedwebsite


sokong memang sokong,kalau kedah kalah pun
aku tetap sokong.... tapi kalau nak habiskan duit pergi
stadium ...sorry la.. kalau dapat tiket free kat jesli
canteeekkk aku akan pi la.
(amy .usahawan komputer)


kalau nak diikutkan ramai pemain kedah pernah main utk.
pasukan kebangsaan.so.. kenapa buleh kalah ?
ooooo...sebab tu malaysia selalu kalah...pemain
kebangsaan memang x pandai main bola rupanya ...

(saidan.pekerja courts mammots)

From http://picasaweb.google.com/limpong85/WwwKampungkuCom?authkey=R5F2ylE_huY&feat=embedwebsite


aku x sakit hati kalau kedah kalah .tapi paling sakit hati
bila asyik kena kutuk dgn. penyokong pasukan lain laaa.
tunggu la hampa...nanti kedah bolot 3 piala lagi.....
aku gelak besar ngan hampa.

(pjon-anak tokey subcon)

From http://picasaweb.google.com/limpong85/WwwKampungkuCom?authkey=R5F2ylE_huY&feat=embedwebsite


boring..la ,dari aku pi stadium tengok kedah kalah,
duit tu baik aku buat beli susu anak lagi baguihhh.

main depan main belakang
dalam kelambu ada belalang
jimat jimat sikit wahai abang
aku ni jenis tak mau berhutang
sebab aku baru dapat anak seorang

(zam-peyelia kilang)

0 ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini