.
Blog ini mengajak anda menjengah seketika mengimbau kenangan pahit dan manis antara kita di masa lalu. Layarilah blog ini ketikamana anda teringat - ingat akan zaman persekolah dan zaman remaja ...semoga anda dapat mengimbau kembali zaman indah ...dan mengasyikkan..

KM NAZA LWN SELANGOR

SALAM
semalam aku sempat juga nengok km naza lwn selangor ,tapi kat tv aje la,
buat apa ke stadium kalau sudah pasti cara permainan dia orang membosankan.
buat team selangor aku ucapkan tahniah kerana berjaya menjaringkan gol.
tapi buat team km naza ....ha.. ni aku nak kutuk hampa.
main macam hapa entah ,passing bola pun kat pihak lwn,malas nak ligan bola,
hampa ni x dak semangat juang langsung,player tu lain kali belajar la sikit
teknik tendang bola ,teknik nak kontrol bola ,lepas main tu tengok balik rakaman
perlawanan.cari di mana kesilapan ,dimana kelemahan diri sendiri.bandingkan
pasukan kita tu dgn arsenal .tengok arsenal main camna,ambil cth cara arsenal main,
cuba belajar dan tiru skil pemain mereka.berusahalah untuk belajar cara pasukan eropah main.
kalau pasukan eropah pandai main takkan kita org malaysia x pandai kot?yg penting berusaha
camna cara nak jadi spt mereka .
tapi ..player kat malaysia ni sama saja ngan fam .....kata pi lah apa pun.x dak tidak balas pun
yang pasti mereka tetap ngan cara mereka ....


selangor pre-season Pictures, Images and Photos

Terdapat ralat dalam alat ini